Coaching

Een bewustzijnscoach voor jou

om individueel te werken aan wat voor jou belangrijk is!

arrow-down-gray

Wat wil je?

Je zoekt hulp en wenst het liefst in een veilige omgeving en kleine setting aan je uitdagingen te werken. Of het nu gaat om het vinden van rust, inner-peace, geluk in je huidige functie of relatie, het zetten van een volgende stap, het omgaan met werkdruk of stress, relaties met collega’s of leidinggevende.

Vertel me meer

Je hebt jezelf al vaak voorgenomen het anders aan te pakken, en toch heb je het gevoel niet uit je vicieuze cirkel te komen. Je zou meer zelfvertrouwen, meer energie of een positiever zelfbeeld wensen. Of misschien weet je even niet wat wilt en wens je daarin helderheid. Of vraag je hulp bij het nemen van belangrijke beslissingen rondom relatie, werk of jezelf.

Inklappen

Wat gaat coaching opleveren?

  • Vergroting van je zelfbewustzijn en nieuwe inzichten.
  • Helderheid in wat je wil zien in je leven.
  • Je groeit in zelfvertrouwen en voelt je enthousiaster en energieker.
  • Je leeft vanuit wat jij wenst te zien in je leven.
  • Je leert krachtig te handelen, komt in actie en zet meetbare stappen.
  • Je creëert blijvende verandering.
  • Je bent open, echt en in verbinding met anderen
  • Je bereikt doelen die je voor onmogelijk had gehouden
  • Je leeft!

De opbouw van de coaching sessie volgt een vaste methodiek die al 25 jaar is doorontwikkeld:

Stap 1 Maak aandacht vrij en kom aan in het hier en nu
Stap 2 Erken wie je bent en wat er is, herken belemmeringen, energie lekken
Stap 3 Formuleer de gewenste resultaten
Stap 4 Commitment en verantwoordelijkheid nemen
Stap 5 Creëer inzichten door bewustzijnsverruiming
Stap 6 Maak keuzes op basis van een holistisch proces
Stap 7 Integreer nieuwe inzichten en commitments in je leven.  Blijf in actie.

Coach ervaringen

Het heeft m'n leven veranderd door mijn hoofddoel samen te bereiken! Daarnaast heeft hij binnen een uur me zeer grote andere doelen helpen bereiken, waar ik gaande weg tegen aanliep. Punten waar ik al m'n hele leven mee worstelde, die telkens terugkomen zoals onzekerheid. Ik was verbaasd wat we konden bereiken binnen 1 uur!

~ Simone, team manager 

Ik heb deze coaching als prettig en zeer nuttig ervaren. Ik heb mijn coach als een prettig, rustig en vriendelijk persoon leren kennen, waarbij ik helemaal mezelf kon zijn, het voelde vertrouwd.

~ Riet, Team leider 

Veel meer inzicht gekregen in mezelf en de tools heb ik nu in handen om zelf zelfstandig te kunnen blijven werken aan mijn doelen

~ Theo, Programmeur

Hij creëerde een veilige ruimte waarin ik durfde te groeien. Simpelweg door wie hij is. Hij stelt vragen die me raakten en die maakten dat ikzelf met het antwoord kwam. Heel bijzonder! Hij is een mensenmens en energiek zonder daar teveel ruimte bij in te nemen. Hij is een sterke observator en goeie luisteraar. Hij is voor mij in hart en nieren een coach oftewel het sprekende voorbeeld van wat hij zelf altijd zegt: “Coaching is a way of life”.

~ Natacha, communicatie adviseur

Hij heeft de gave om in no time een mooie en veilige omgeving te creëren om te leren en ontwikkelen. Vanuit passie en compassie haalt hij het beste naar boven en dat zette mij volledig in mijn kracht. Door zijn open houding en uitstraling maakt hij snel verbinding waardoor we diep gingen in de coaching. Ik ben voorbij belemmeringen gegaan waar ik al jaren mee worstelde. Hij ademt het 'coach zijn' in alles wat hij doet en is daarmee voor mij een inspiratiebron.

~ Jelske, projectmanager 

Ik ontving negen coachingsessies over verschillende doelen met betrekking tot werk, wonen en relaties.
Coaching hielp me in actie te komen en de juiste acties te bepalen en erop te focussen. Ik kreeg ook waardevolle inzichten in wat me blokkeerde en ze coachte me door die blokkades aan te pakken. De impact die het had was dat ik een aantal moeilijke beslissingen nam en dat ik meer positief denken in mijn leven integreerde.
Een paar dingen die me opvielen, waren de kalmerende aanwezigheid, geduld, compassie en oprechte interesse van haar. Ik herinner me dat ik tijdens de sessies een paar keer echt in emoties en gedachten vast kwam te zitten en elke keer coachte ze me er goed doorheen.
Vanwege mijn ervaring geloof ik dat BewustzijnsCoaching een geweldige manier van coachen is die ik iedereen kan aanbevelen! '

~ Martine, trainer en coach

Ik heb deze coaching als prettig en zeer nuttig ervaren. Mijn coach heb ik als een prettig, rustig en vriendelijk persoon leren kennen, waarbij ik helemaal mezelf kon zijn, het voelde vertrouwd.’

~ Anoniem

‘Ik heb 6 sessies gevolgd en dit heeft mij heel veel gebracht. Wat ik heel prettig heb gevonden is de praktische aanpak. Oftewel; wat kan je NU doen om ervoor te zorgen dat je daar komt waar je graag wilt zijn. Deze aanpak zorgde voor concrete acties waar ik het positief resultaat snel van merkte! Nog steeds als ik ergens dreig vast te lopen pas ik toe wat ik heb geleerd. En met succes! Ik kan iedereen die weleens vastloopt op ‘iets’ van harte aanbevelen om je te laten coachen door een BewustzijnsCoach.'

~ Gerard, Hotelmanager

'In november ben ik begonnen met BewustzijnsCoaching. Ik zat echt in een soort van verlate dertigersdip en had het gevoel dat ik nu dingen moest gaan veranderen, maar waar te beginnen….Samen met mijn coach heb ik doelen opgeschreven en per sessie hebben we bekeken welk doel we wilde gaan behandelen. Zo hebben we ze één voor één behandeld. Mijn coach is een heel fijn, warm en echt persoon waar je heel makkelijk en fijn mee kunt praten. Ze zit niet constant op de tijd en dat maakt dat de sessie echt om mij gaat. Even een moment voor bezinning. Als je op zoek bent naar innerlijke rust, dan ben je hier aan het goede adres. Het heeft mij echt geholpen om via een helikopter naar mijn leven te kijken.”

~ Edwin, administratief medewerker

Goede coaching met impact:

Coaching is gebaseerd op de fundamentele overtuiging dat mensen alle potentiële middelen in zich hebben om datgene te bereiken wat ze willen. Het ontwaken van deze potentie is een van de hogere ambities van goede coaching. Het aanspreken van jouw onbegrensde krachten maakt mogelijk om in je licht te stappen en te laten zien hoe briljant, schitterend, begaafd en geweldig je bent.

Vertel me meer

Met de stress en spanningen van het moderne leven, wordt de weg vooruit vaak mistig en onduidelijk. De rol van een coach is om effectieve vragen te stellen en bewustzijn te creëren om jou in staat te stellen door de mist heen te breken en duidelijkheid en focus in je leven terug te brengen. Door regelmatig coaching sessies te houden blijf je op koers en heb je  een krachtig middel om verandering veel sneller door te voeren dan zonder coaching.

Inklappen

Klassieke coaching

Klassieke coaching helpt een persoon om effectiever te worden in het realiseren van zijn dromen. Maar als bewustzijnsverruiming ontbreekt, blijft de cliënt antwoorden zoeken in wat hij al kent.

Bewustzijnscoaching

Onze coaching is gebaseerd op klassieke coaching en gaat hand in hand met bewustwording. We verruimen je bewustzijn waardoor je nieuwe, onbekende mogelijkheden ziet. Hierdoor zul je sneller en met nieuwe inzichten naar je gewenste bestemming gaan.

Bewustzijn

Een eenmaal vergroot bewustzijn keert nooit meer terug naar het oude. De inzichten en veranderingen zijn daardoor blijvend van aard.

Waarom coaching werkt!

Professionele Coaching heeft vele voordelen: het biedt nieuwe perspectieven op je uitdagingen, het stimuleert besluitvorming, helderheid en focus. Het verkent, verdiept en versterkt en verandert gedrag. Het vergroot je effectiviteit, zelf-vertrouwen en integriteit. En de lijst eindigt hier niet….

Vertel me meer

Als je coaching ondergaat vanuit het commitment om je doelen te halen, dan verbeter jij je productiviteit, je tevredenheid over je 'werk-leven balans', je krijgt inzicht in belangrijke doelen en wat er in de weg staat om deze te behalen. Je maakt waar wat je graag wenst te zien in je leven en werk.

Diverse studies hebben onderzocht wat het effect van coachen is. Professioneel coachen leidt tot een verbetering van de productiviteit, heeft een positief effect op mensen en heeft een hoge Return on Investment. Onderstaande Factsheet toont de resultaten uit het 'ICF Global Coaching Client' onderzoek.

Inklappen

Voor-traject

Voorafgaand aan je eerste sessie ontvang je een verdiepende vragenlijst.

Coaching traject

In de eerste sessie bepaal jij je overall doelen. Waarna je hiermee aan de slag gaat. Tussen de coaching sessies in, ben je in actie om je inzichten en afspraken te integreren. Regelmatig evalueren we je voortgang.

Afronding

Aan het eind evalueer jij jezelf, je coach en onze dienstverlening.

In dienst van jou!

Ons commitment aan het behalen van je doelen en de kwaliteit van onze coaching zijn wezenlijk in onze professionele aanpak.

Al onze coaches hebben meer dan 500 uur coach ervaring. Ze zijn minimaal ICF ACC geaccrediteerd en hebben een of meerdere professionele geaccrediteerde coach opleidingen succesvol afgerond.

Een greep uit onze coaches

Xavier 8790

Xavier Maassen

“Mijn drive als coureur en topsporter is om altijd het beste uit mezelf te halen. Die bagage neem ik mee in mijn coaching. Ik streef ernaar mensen verder te brengen dan ze überhaupt durfden te dromen. Ze echt in hun eigen kracht laten geloven, en ervoor te gaan.”

Xavier Maassen

 

Lees het verhaal van Joris
Dinja 2239

Dinja Buitendijk

“ Ik help je om je op te rekken. Dwars door angst, verleden of storende overtuigingen. Je gaat niet over je grenzen heen, maar verlegt ze juist.”

Dinja Buitendijk

 

Lees het verhaal van Charles
Jerome 8559

Jerome van Zeijl

“Ik werk het liefst met ondernemers die weten dat er meer inzit, maar die het niet lukt om dat er ook uit te halen. De dagelijkse bezigheden vormen een belemmering. Dan is het geweldig om de impact te ervaren die een uur coaching heeft.”

Jerome van Zeijl

 

Lees het verhaal van Mariëlle
Mandy 6755

Amanda Wells

"Zelfvertrouwen ontwikkelen, het geloof in je eigen kracht herontdekken. Het besef dat je met kleine stapjes grote sprongen kunt maken. Ballast afwerpen en doordat je je lichter voelt uiteindelijk weer zelf de koers van je leven bepalen. Dat is waar ik met mijn coaching voor sta.”

Amanda Wells

 

Karolien 1573

Karolien Lammers

“Ik zie een beeld voor me van een adelaar – in potentie krachtig en sterk – die het liefst zijn vleugels wil uitslaan, maar vergeten is dat hij kán vliegen. Aan het eind van de cyclus staat-ie aan de rand van zijn nest met z’n vleugels helemaal uitgeklapt, klaar om het leven tegemoet te vliegen. Dat is wat ik mensen meegeef: vertrouwen en een nieuw perspectief.”       

Karolien Lammers

Investering

6 uur coaching

€ 990,- excl. btw

6 uur actieve persoonlijke coaching

9 uur coaching

€ 1.485,- excl. btw

9 uur actieve persoonlijke coaching

12 uur coaching

€ 1.980,- excl. btw

12 uur actieve persoonlijke coaching

Volg je de coaching privé of via een btw-vrijgestelde organisatie? Dan bieden wij je de mogelijkheid om geen btw te betalen. Voor btw-vrijgestelde organisaties berekenen we hiervoor een toeslag van 10%.

Al onze coaches zien?

Op de website CC.Coach

vind je een overzicht van al onze BewustzijnsCoaches.

Veelgestelde vragen

Laatste blogs

Als Porsche GT3 Cup Coureur kun je niet rustig aan doen zegt Xavier Maassen

Pas op z’n 15e zat hij voor het eerst in een kart. Nu rijdt hij in de Porsche Cup. Xavier Maassen ademt topsport. Alles doet

Lees meer

Loslaten of vergeven

Regelmatig krijg ik de vraag of ik wat meer wil uitleggen over los te laten of vergeven. Allemaal krijgen we in ons leven te maken

Lees meer

Officier van justitie Pascale Bruinen besluit haar schrijvershart te volgen

Pascale Bruinen is schrijver en spreker. Op 1 januari 2016 gaf zij na achttien jaar haar baan als officier van justitie op om haar schrijvershart

Lees meer

CONTACT

marielle-ruiters

Eerst even contact? Mail of maak hier een bel afspraak met Mariëlle voor een gesprek.