Coach Opleidingen

Praktische en professionele coach opleidingen

ICF ACTP geaccrediteerd

arrow-down-gray

Coaching: ook je toekomst en professie?

We trainen en coachen individuen, teams en organisaties om hun beste zelf te zijn. We ondersteunen en begeleiden mensen in het ten volle benutten van talenten. We geloven in coaching als dé manier van communiceren: dienstbaar en met oprechte interesse er zijn voor de ander om het beste naar boven te halen. Coaching zorgt dat mensen in beweging komen. Word de verandering die je wilt zien vanuit een verruimd bewustzijn, verantwoordelijkheid, integriteit, authentiek zijn, passie, liefde en transformatie.

Persoonlijk leiderschap en coachend leiderschap stelt jezelf en anderen in staat de beste versie van jezelf te worden.

Lees meer

We bieden baanbrekende methode's voor bewustzijnsontwikkeling, persoonlijk leiderschap, coachend leiderschap en ‘first class’ coaching. Gebaseerd op uitvoerig onderzoek en integratie van velden waaronder: psychologie, ontologie, Oosterse en Westerse filosofie. Onze opleiding worden zowel in het Nederlands en het Engels verzorgd. Naast meerdaagse ICF ACTP geaccrediteerde opleidingen bieden we ook korte eendaagse en meerdaagse programma’s voor je ontwikkeling als 'mens-zijn', 'coach-zijn' en 'coach-doen'!

Inklappen

Coaching zorgt voor beweging...

Wij geloven dat het vakgebied coachen de basis vormt voor resultaatgerichte ontwikkeling en empowerment. Coaching zorgt dat er beweging komt. Wij willen coaching (coaching als manier van communiceren) als een vanzelfsprekend onderdeel maken van elk mens. Vanuit deze visie leert iedereen om te communiceren als een coach.

Lees meer

Vanuit coaching ontmoet je de ander op gelijk niveau, er is vertrouwen, respect, verbinding en je mag zijn wie je bent en worden wie je wil zijn. In deze veilige context zijn we bereid om ons open te stellen waardoor we diep contact maken en vanuit de essentie met elkaar zijn. Voor ons is coaching als een manier van leven. Wat is de impact als we met iedereen communiceren als een coach? Niet alleen in een professionele setting van ‘cliënt – coach', maar ook bijvoorbeeld met je ouders, partner, kinderen, vrienden, buren, klanten, collega's of mensen die we nog niet kennen?

Soulce wil daarom een plek zijn waar mensen met interesse voor coaching vernieuwende kennis en vaardigheden vinden.

Coachen is in onze huidige organisaties niet meer weg te denken. Medewerkers zijn mondig en willen zelf bepalen hoe ze het werk willen uitvoeren.

Inklappen

Anderen over onze Coach opleidingen

Deze opleiding heeft zowel mijn privé als mijn professionele leven veranderd. Ik doe nu wat ik het liefste doe: mensen helpen, en coaching is voor mij de manier om dat te doen.

~ Jerome, coach

Deze opleiding is echt compleet in het aanreiken van alles wat nodig is voor het 'coach doen', en met name ook voor het 'coach zijn' om anderen in hun kracht te zetten. 

~ Helen, coach 

Deze opleiding heeft mij terug in mijn kracht gebracht, en ik kan nu al mijn talenten en kwaliteiten inzetten in mijn werk.

~ Myriam, Coach en Natuurgeneeskundige 

Ik wil geen professioneel coach zijn of worden. Ik hou van coaching als lifestyle - en ik ben nu in staat om fantastische mogelijkheden te creëren en te realiseren. 

~ Anita, human being & entrepreneur

Coaching is niet meer weg te denken...

Coachen is in onze huidige organisaties niet meer weg te denken. Medewerkers zijn mondig en willen zelf bepalen hoe ze het werk willen uitvoeren. Hoe motiveer en stimuleer je medewerkers op een duurzamen manier?

In onze trainingen werken we aan het verruimen van je bewustzijn. Dit stelt je in staat om voorbij je huidige manier van communiceren te gaan en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Lees meer

We vertellen je niet hoe je het moet doen, maar bieden je de mogelijkheid het zelf te zien. Hierdoor verander jij en die ervaring neem je mee. Coachend communiceren is dan wie je bent geworden. Als teamlid, leider of managers is het verhogen van het zelfsturend vermogen van anderen  daardoor een vanzelfsprekendheid. Het is vanzelfsprekend omdat jij vanuit het vertrekpunt van ‘coach-zijn’ komt. We geven nauwelijks tips en leren je geen trucjes, maar zorgen ervoor dat jij verandert in de persoon die jij wenst te zijn. Het toepassen van je ervaring wordt daarmee onderdeel van wie je bent geworden. Het is wie je bent geworden. Uiteraard is er ook aandacht in onze trainingen voor het ‘coach-doen’.

Inklappen

 

Onze coach opleidingen

Coachend Leiderschap

5-daagse opleiding voor hoger management, executives en ervaren leiders. Georganiseerd ism University Maastricht

Zelfvertrouwen verhogen

1-daagse opleiding, voor als je de beste versie van jezelf wil zijn.

 

Bewustzijns-Coaching

16-daagse ICF ACTP opleiding waarmee in de wereld stapt van Consciousness Coaching®. Georganiseerd ism Creative Consciousness

Persoonlijk Leiderschap

1-daagse opleiding. Voor als je succes, geluk en vooral jezelf wil vinden. Georganiseerd ism Hogeschool Zuyd

De docent is
coach

5-daagse opleiding voor docenten of leraren van universiteit, hogeschool of MBO

Veelgestelde vragen

Bewustzijn

Bewustzijn als sleutel tot persoonlijke groei en zakelijk succes. Onze opleidingen zijn echt uniek. Mensen behalen excellente resultaten niet alleen met hun vaardigheden, maar vooral ook door wie ze zijn. Onze opleidingen geven daarom net zoveel aandacht aan de groei van wie je bent als mens als aan de groei van wat je doet als mens.

gratis e-book

Vul hier je naam en email adres in en ontvang het gratis E-book: '7 inzichten voor Top Coaching'.

Jouw leven is jouw boodschap!

Word de verandering die je wilt zien in de wereld en word coach.

Een aantal van onze trainers stelt zich voor:

Joris-Swinkels

Joris Swinkels

PCC Coach & Lead Trainer

Vader van twee jongens, inspirator, mentor, coach, rebel en visionair in hart en nieren. Voldoening haalt hij uit anderen laten inzien hoe krachtig zij zijn. Wenst een wereld
die hij met trots kan achterlaten aan zijn kinderen.

(zie mijn kennismakingsfilm)

Lees het verhaal van Joris
creative-consciousness-charles-ruiters

Charles Ruiters

PCC Coach & Trainer Coach opleidingen

Ik sta voor mensen een leven vol leven te geven. Jou in je kracht zetten en opnieuw tot leven brengen vanuit je essentie. Als je de juiste verandering inzet, dan stroomt er energie, is er beweging en blijf je genieten van je leven, het werk en je reis in persoonlijke ontwikkeling.

(zie mijn kennismakingsfilm)

Lees het verhaal van Charles
sacha-steuns

Sacha Steuns

Trainer

Inspireert anderen om op reis te gaan om de rugzak uit te pakken. Een reis langs inzichten en ontdekkingen, ambities en potentieel, grenzen en valkuilen, besluiten en acties, loslaten en integreren, liefde en geluk. Met als Doel: een inspirerend mooi leven….

Lees het verhaal van Mariëlle
marc-steinberg

Marc Steinberg

MCC Coach, mentor & trainer

Heeft de trainingen van Creative Consciousness gecreeerd. Is een ingetogen en wijze man, tegelijkertijd vol met leven en gepassioneerd. Hij weet je te raken en door-ziet razendsnel.

 

Lukas Figge

Lukas Figge

Coach & Trainer voor 'Coaching Leadership'

Weet je echt in je hart te raken, direct, open, eerlijk en authentiek. Hij is vol ervaring in leadership development en coaching en brengt dit in in de training Coachend Leiderschap. Hij werkt op de Universiteit Maastricht.

 

Laatste blogs

Ik haat mijn baan!

Binnen één week tijd kwam tot mij meermaals de informatie dat het slecht gesteld is met onze passie voor werken! Tijd voor reflectie. Onderzoek van

Lees meer

Zelfvertrouwen en inkomsten verhogen

Iemand stelde mij de vraag of met je toename in zelfvertrouwen ook je inkomsten omhoog zouden gaan? Wat is het verband tussen deze twee? Iemand

Lees meer

‘Ik ben authentiek’ bestaat niet

Authenticiteit is trouw zijn aan jeZelf. Als die zelf je ego is, dan is er geen sprake van  authenticiteit maar eerder van egoïsme en in-authenticiteit.

Lees meer

We werken samen met ondermeer:

NS logo
Rabobank
Unilver logo
TNO logo
Philips Logo
Mercedes Logo

CONTACT

Marielle Creative Consciousness

Eerst even contact? Maak hier een bel afspraak met Mariëlle of mail haar voor een gratis en vrijblijvend informatiepakket over je gewenste opleiding(en).